Bli medlem

Medlem kan alla bli, om du kan påvisa att du uppfyller de krav som ställs. Du bör ha en konstnärlig utbildning eller erfarenhet som räknas som likvärdig. Som medlem får du förutom att vara med i nätverket till ett härligt gäng tillgång till alla verkstäder i våra lokaler. För att kunna arbeta i våra verkstäder bör ha goda kunskaper i den verkstadsavdelning du söker till samt kunna arbeta självständigt och säkert.

Ateljéhus Pukeberg har flera typer av medlemskap:

I ett medlemskap för 1000 kronor ingår en nyckel och ett förvaringsskåp. Med nyckel har du fritt tillträde till Ateljéhus Pukebergs lokaler och kan själv välja när du vill arbeta i våra verkstäder. Vid gemensamma utställningar i Ateljéhus Pukebergs regi finns emellanåt möjlighet att delta. Du får möjlighet att gå på våra medlemsmöten varannan månad.

I ett medlemskap för 500 kronor har du tillgång till alla verkstäder och gemensamma utrymmen. Eftersom ingen nyckel ingår måste du arbeta när andra finns närvarande i Ateljéhuset. Vid gemensamma utställningar i Ateljéhus Pukebergs regi finns emellanåt möjlighet att delta. Du får möjlighet att gå på våra medlemsmöten varannan månad.

I ett medlemskap för 100 kronor agerar du som stödmedlem till Ateljéhus Pukeberg. Du har ingen tillgång till våra verkstäder, men får istället specialinbjudningar till olika evenemang vi arrangerar samt möjlighet att närvara på vårt årsmöte.

Ateljéhus Pukeberg registrerar och hanterar dina personuppgifter. Läs om vår policy!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]